Bath Spa University

Ranked 8th best modern university in the UK by The Sunday Times in 2016, Bath Spa University strives to raise the bar when it comes to delivering outstanding university education.

The redesign of Bath Spa University’s Commons area at their Newton Park Campus required a standout feature to welcome their students and guests as well as a backdrop for a variety of events that take place here.

Traditionally being a university that excels in the education of creative subjects, Bath Spa University appointed TenAV to install a 7.35m high and 3.75m wide media wall in their foyer. In addition to being a focal point of their reception, Bath Spa University wanted to give artists the opportunity to enter their residency competition in which they submit their design for the media wall.

With a live feed available online, the public are able to view their current exhibitions on their media wall.

Also allowing commercial organisations to hire the use of the media wall, this further contributes to the university’s investment in their staff and students and is an incredible asset to the department when hosting events such as symposiums and all-important networking events for their students. Recent uses of the media wall include their interactive ‘playTogether’ installation by one of their students.

Recent projects

We are installing new and wonderful projects five days a week for our clients, if you want to see how your project could look, or just want to be inspired, check out these latest projects by team TenAV.

Amadeus Heathrow

Following a successful Install in 2018, Amadeus commissioned a breath-taking 6mx4m LED video wall for their Heathrow office.
Read the Case Study

Essex Court Chambers

Essex court chambers is a first class set of barristers’ chambers specialising in financial litigation, public law, and international law.
Read the Case Study

Coffee House

Founded by brothers Chris and Stephen, Coffee House's goal is to evolve the way people eat, drink, and relax in their local community.
Read the Case Study